هيدراتهاي كربن و ساكاروز در تغذيه انسان

دانلود فایل هيدراتهاي كربن و ساكاروز در تغذيه انسان

 

هيدراتهاي كربن و ساكاروز در تغذيه انسان

 

عنوان فایل : هيدراتهاي كربن و ساكاروز در تغذيه انسان

دسته بندی : زیست شناسی

چغندر قند,تاوولگاريس,ساكاروز,هيدراتهاي كربن

 

هيدراتهاي كربن و ساكاروز در تغذيه انسان

هيدراتهاي كربن و ساكاروز در تغذيه انسان
انسانهايي كه با كارهاي سنگين درگير نيستند . روزانه به مواد غذايي اساسي و ضروري ذيل نياز دارند : 10 گرم پروتئين ، 90 گرم چربي و 500 گرم هيدراتهاي كربن ، بنابراين ، هيدراتهاي كربن ، قسمت اعظم (بيش از 70% ) غذاي انسان را تشكيل مي دهند .
ارزش حرارتييكگرم پروتئين 8/4 كيلو كالري ( احتراق ناقص در بدن تا تشكل اوره ) و ارزش حرارتييكگرم چربي 3/9 كيلو كالري و بالاخره ارزش حرارتي يك گرم هيدرات كربن 4 كيلو كالري مي باشد…

 

کد فایل : 724635

چغندر قند,تاوولگاريس,ساكاروز,هيدراتهاي كربن

جهت دانلود هيدراتهاي كربن و ساكاروز در تغذيه انسان کلیک کنید

هيدراتهاي كربن و ساكاروز در تغذيه انسان

 

مشخصات هيدراتهاي كربن و ساكاروز در تغذيه انسان  با کد فایل 724635  در دسته بندی زیست شناسی  با برچسب های فایل چغندر قند,تاوولگاريس,ساكاروز,هيدراتهاي كربن  قابل دانلود از طریق ( دریافت فایل ) می باشد .