دانلود فایل دانلود پاورپوینت تجزيه و تحليل خطر و كنترل نقاط بحراني در برنامه HACCP در تهيه شيريني رولت
عنوان فایل : دانلود پاورپوینت تجزيه و تحليل خطر و كنترل نقاط بحراني در برنامه HACCP در تهيه شيريني رولت
دسته بندی : اقتصاد
دانلود پاورپوینت تجزيه و تحليل خطر و كنترل نقاط بحراني در برنامه HACCP در تهيه شيريني رولت
دانلود پاورپوینت تجزيه و تحليل خطر و كنترل نقاط بحراني در برنامه HACCP در تهيه شيريني رولت با فرمت pptودر 13 اسلاید قابل ویرایش
قسمتی از متن پاورپوینت
دامنه تحقيقHACCPدر تهيه شيريني رولت
دراين تحقيق اعضاي گروه كليه خطرات ميكروبي،شيميايي و فيزيكي را در تمام مراحل فرايند در نظر گرفته اند . خطرات ميكروبي شامل عوامل بيماريزا نظير سالمونلا و عوامل توليد كننده سم مانند استافيلوكوكوس اورئوس ، اشرشياكلي، خطرات شيميايي شامل رنگهاي شيميايي غير…
کد فایل : 732121
مشخصات دانلود پاورپوینت تجزيه و تحليل خطر و كنترل نقاط بحراني در برنامه HACCP در تهيه شيريني رولت با کد فایل 732121 در دسته بندی اقتصاد با برچسب های فایل قابل دانلود از طریق ( دریافت فایل ) می باشد .