دانلود فایل مقاله-مربوط-به-نگهداری-مواد-غذایی-
عنوان فایل : مقاله-مربوط-به-نگهداری-مواد-غذایی-
دسته بندی : تغذیه
مربوط_به_نگهداری_مواد_غذایی,دانلود پروژه دانشجویی

مقاله-مربوط-به-نگهداری-مواد-غذایی-
میزان محصول عامل بزرگی در ارزش محصول است. استفاده از دمای خیلی پایین برای هر دو انجماد و نگهداری محصولات منجمد به ارزش آن می افزاید. اما برای خیلی از محصولات در مدت نگهداری ، قابلیت خوشمزگی و ارزش تغذیه ای مطلوب است.
خشک کردن انجمادی: خشک کردن انجمادی میوه و سبزیجات ، شامل خشک کردن غذا تقریباً 50% وزن و حجم اصلی اش و سپس انجماد غذا برای نگهداری آن می باشد . کیفیت خشک کردن انجماد میوه و سبزیجات و معادل میوه و سبزیجات بدون خشک کردن اولیه است ….
کد فایل : 745109
مربوط_به_نگهداری_مواد_غذایی,دانلود پروژه دانشجویی
مشخصات مقاله-مربوط-به-نگهداری-مواد-غذایی- با کد فایل 745109 در دسته بندی تغذیه با برچسب های فایل مربوط_به_نگهداری_مواد_غذایی,دانلود پروژه دانشجویی قابل دانلود از طریق ( دریافت فایل ) می باشد .